DiSanti objavljeno: 4. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 4. listopad 2013. Poštovani, zanima me potpisivanje pristanka na prekovremeni i preraspodjeljeni rad. Dobro sam upućen u to što to znači, ali imam sljedeću dilemu. Naime, prije otprilike 5-6 godina sam u firmi u kojioj i sad radim potpisao taj pristanak, ali tada nisam imao obitelji - ženu i djecu. Tada mi to nije mnogo značilo. No sada se situacija promijenila. Imam malo dijete, godinu i pol i jos jedno dijete na putu, te sam jos jednom djetetu od 10 god očuh. S obzirom da radim u takvoj firmi u kakvoj radim, zahtjevi za povecanjem satnice su sve veći ( i prekovremene i preraspodjeljene) a kod kuće ne stižem skoro ništa pomoći. K tome žena čuva trudnoću i ne smije se naprezati. No da ne duljim, moje je pitanje jesam li obavezan ponovo potpisati pristanak za prekovremeni i preraspodjeljeni rad s obzirom na promjenu u obteljskoj situaciji, ili to što sam potpisao prije vrijedi i dalje? Radujem se vasem odgovoru Hvala vam unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.