slobodanrijeka objavljeno: 6. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 6. listopad 2013. Kupio sam sinu tenisice u trgovini Tenisice hr. 21.09.2013.Nepunih deset dana od kupnje tenisicama je pukao nosač vezica i popustio je vanjski šav.otišao sam ih reklamirati i trgovac mi ih je zamjenio za nove iste kao i ove reklamirane s tim da sam ispunio obrazac za reklamaciju koja mora biti priložene reklamiranom proizvodu.Sve bi bilo super da se četiri dana nakon zamjene nije ponovila ista greška (pucanje nosača za vezicu). Otišao sam u trgovinu i napravio reklamaciju na reklamaciju tražeći povrat novca. Povrat novca nisam dobio jer to mora odobriti nabavljač.Tenisice je prodavač slikao iz svih mogućih kuteva i rekao mi je da mora dobiti odgovor od nadležnih.Danas saznajem od prodavača da će tenisice morati najvjerovatnije na vještačenje da bi se utvrdio razlog oštećenja (tvornička greška ili mehaničko oštećenje?????)Postoji mogućnost da ostanem i bez novaca i bez tenisica - vremenski period vještačenja!!!!!!! Što mi je činiti?Molim Vas da mi pomognete savjetom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 6. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 6. listopad 2013. U ovakvoj situaciji, nema druge nego pričekati. S time da ovo vještačenje ili štogod već je ne može trajati unedogled. Razuman rok je 30 dana, s time da tražite napismeno od prodavača da se izjasni koliko će to dugo trajati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
slobodanrijeka odgovoreno: 13. listopad 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2013. Evo, samo da se javim.Uspio sam konačno riješiti reklamaciju tenisica Dobio sam povrat novca na račun tako da je sve u svemu dobro ispalo .puno hvala na savjetima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.