musashi12 objavljeno: 10. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 10. listopad 2013. radio sam kao zastitar, i tesko nastradao na poslu..od tada sam 5 i pol godina na 100% bolovanju..javili su iz MIROVINSKOG mojoj doktorici da su mi dali profesionalnu nesposobnost za rad, iako jos nisam dobio rjesenje..ali sad me zanima..koliko se racuna postotak invalidnosti ptsp F43,1,F43.2, F62.0, zato sto sam civil..a nisam branitelj..dobio sam tjelesno ostecenje 80% za koju necu dobiti naknadu jer sam kao rodjen s tim , to je imam kateter na lijevoj strani trbuha, skolioza kicme i kratka lijeva noga za centimetar, takodjer imam i Hep C, imam 8 i pol godina radnog staza, visu strucni spremu imam..i neznam kolika ce mi biti mirovina..civilna? jel imate kakav savjet il nesto sto mi moze pomoci..ovi pravnici u mirovinskom su skrti i nedaju nikakve informacije.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.