Jump to content

Poslovno uvjetovani otkaz

verusa

Preporučene objave

Poštovani!

Nakon 20 godina provedenih kod poslodavca uručen mi je poslovno uvjetovani otkaz ugovora o radu s danom 27.10.2013.Otkazni rok mi je određen 3 mjeseca sa korištenjem ostatka godišnjeg odmora te otpremnina koja je koretkno izračunata.Poslodavac nije tražio rad u otkaznom roku. Moja pitanja su slijedeća:

1.Ukoliko dobijem drugi posao kod drugog poslodavca unutar otkaznog roka da li mogu skratiti otkazni rok, a da pritom ne dovedem u pitanje isplatu otpremnine?

2.Prema meni dostupnim informacijama ja nakon završetka otkaznog roka imam pravo kod prijave na burzu primati naknadu 15 mjeseci.Da li ako se zaposlim i novo zaposlenje bude na određeno hoću li po završetku tog posla i dalje imati pravo na naknadu sa burze i koliko dugo

3.da li ako prekinem otkazni rok i prihvatim ponudu za rad na određeno prije nego dođem na burzu hoću li po isteku novog ugovora na određeno imati pravo na naknadu sa burze i koliko dugo?

Unaparijed se zahvaljujem na odgovoru

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija