juja objavljeno: 13. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 13. listopad 2013. Već neko vrijeme korisnik sam elektronske cigarete,zadovoljan saam tom elektronikom,za sada. Moje pitanje odnosi se na tekućine i to tekućine koje se proizvode u kućnoj radinosti! Naime,one su jeftinije od originalnih i na svakom kutu ih je moguće nabaviti.skoro da iskaću iz pašetete! Kupio sam i ja,nedavno,potrošio 150 kuna i sve morao baciti! Naravno da račun nisam dobio!!!! Neukusne,smrdljive,strašno nešto! Raspitivajući se došao sam do zaključka da je to ilegalna proizvodnja koju niko ne kontrolira! Zar je to moguće? Kome se obratiti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 13. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2013. Državnom inspektoratu i/ili policiji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 13. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2013. G. juja molim bez linkova, editirao sam vam objavu. Nadležnost je državnog inspektotrata, sektor nadzora u području roba i usluga. Policija nema veze sa tim, ako je i počinjeno neko kazneno djelo ili prekršaj Državni inspektorat je ovlašteni tužitelj za podnošenje kaznenih i prekršajnih prijava. Navedeno vrijedi samo do kraja 2013. godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
juja odgovoreno: 13. listopad 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2013. Hvala i oprostite na linkovima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.