aknimsaj objavljeno: 15. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 15. listopad 2013. Prije stupanja u brak kupila sam nekretninu (kuću, glasi na moje ime) koju sam adaptirala u tri stana. Za to sam podigla kredite (nažalost u švicarskim francima) koje sam započela otplaćivati prije braka. Nastavila sam ih otplaćivati i tijekom braka (sama, bez pomoći supruga - ne znam da li su uplatnice koje glase na moje ime dovoljan dokaz za to), a otplaćujem ih i sada. Dva sam stana za vrijeme trajanja braka prodala sa svrhom potpune otplate nekih kredita. U preostalom stanu sam do prije godinu dana živjela sa suprugom, a potom se on odselio. Sada u stanu živim sama. Vezano uz podjelu bračne stečevine suprug smatra da bih mu trebala isplatiti polovinu novčanog iznosa svih uplaćenih rata svih kredita. Ima li pravo? Aknimsaj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 15. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2013. da. sud bi mu najvjerojatnije dodjelio 1/2 iznosa od uplaćenih rata tjekom zajedničkog života, osim ako možeš dokazati da si iznose za otplatu krdita dobilakao dar (roditelji ,rodbina) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.