dani78 objavljeno: 17. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 17. listopad 2013. Pozdravljeni, Moja baka ima česticu koju je herbala of svoje mame prije 30 godina, Ta čestica se obrađuje više od 30 godina. Na toj čestici je upisanih više vlastnika, koji več mrtvi ( tako mi je baka rekla). Što je potrebno uraditi da se ukupno vlastništvo upiše moja baka? Kakav je proces i ako je moguče to uraditi sam ( brez odvjetnika)? Haval na odgovoru. Želim vam prijatan dan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 17. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2013. Pretpostavljam da "herbala" znači naslijedila? A na koji način je bakina mama (prabaka) došla do zemljišta? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 17. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2013. Poštovana! 1. Trebate vidjeti u katastru kakovo je stanje i tko je upisan kao posjednik i usporediti katastar i gruntovnicu . To možete preko interneta isprintati posjedovni i vlasnički list .Posjedovni ćete naći u katastru , a vlasnički ako u tražilicu ukucate pravosudje .hr i zatim e-izvadak za gruntovnicu ,.Na dnu lijevo ćete naći i katastar . Ako postoji rješenje o naslijeđivanju tada vidite da li je baka naslijedila tu česticu , ako nije možda je kupila i imate ugovor. Vanknjižno vlasništvo može se steći kroz :1. ispravni postupak 2.vlasničkom tužbom Oba podneska Vam treba sastaviti pravno educirana osoba i to na temelju pribavljene dokumentacije. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.