tinaz objavljeno: 17. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 17. listopad 2013. Ispričavam se ako je ova tema već bila,nisam ju uspjela pronaći u tražilici. Zaposlena sam u osnovnoj školi, prošle godine sam promijenila adresu prebivališta, međutim putni troškovi su mi bili isplaćivani po staroj adresi (iako sam donijela potrebnu dokumentaciju). Pošto su mi trebali plaćati veće putne troškove zanima me imam li pravo na povrat i na koji način da to ostvarim. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 17. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2013. Imate, ali od trenutka od kojeg ste obavijestili (službeno) poslodavca o promjeni adrese. Trebali ste reagirati već kod prve isplate. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tinaz odgovoreno: 17. listopad 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2013. Imate, ali od trenutka od kojeg ste obavijestili (službeno) poslodavca o promjeni adrese. Trebali ste reagirati već kod prve isplate. Hvala na odgovoru Šta bih sad trebala napraviti? Kojim putem da dođem do toga? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 17. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2013. Pokušati dogovorom s poslodavcem (računovodstvom), ako to ne uspije - tužba. Probajte ipak dogovorom to riješiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crusoe odgovoreno: 23. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 23. listopad 2013. Poštovani, na koji način se obračunavaju putni troškovi djelatnicima u srednjoškolskim ustanovama ukoliko ne rade puno radno vrijeme? Navodno da djelatnik mora imati 16 radnih dana u mjesecu kako bi dobio isplaćen puni iznos mjesečne karte. Radim 14 dana, i imam pravo samo na pola mjesečne karte jer navodno tako se isplaćuje radnicima koji putuju 8-15 dana u mjesecu što mi nema baš neke logike jer nije isto putovati 8 dana i 15 dana, zar ne? Znači ili puni iznos ili polovičan (mislim da se za ispod 7 dana dobije po dnevnoj karti, dok za od 8-15 ide pola iznosa, a više od 15 puni) Isplaćuje li se prema cijeni mjesečne karte ili prema cijeni dnevne karte? Koliko vidim to svatko računa na svoj način. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.