daliana objavljeno: 20. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 20. listopad 2013. Poštovani, Prilikom utvrđenog inventurnog manjka bojim se da mi se ne oduzme od plaće. Poslodavac je obaviješten nekoliko puta o krađi u dućanu ali i dalje mi nisu osigurali niti kamere niti pomoćno ogledalo.Jedna radi u smjeni, i nemoguće je imati sve na oku, ima tu još nedostataka ali da ne duljim trebam sastaviti žalbu pa Vas molim za pomoć. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 20. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2013. Čl. 88. Zakona o radu - poslodavac ne smije bez suglasnosti radnika, neko svoje potraživanje prema radniku naplatiti uskratom isplate plaće ili nekog njenog dijela, ili uskratom isplate naknade plaće ili dijela naknade plaće. Sve što ste naveli ovdje, istaknite i u očitovanju poslodavcu, i nemojte dati suglasnost. Iako, pitanje ja tada kako će se poslodavac ponijeti, možda ga to naljuti pa vam dade otkaz, za koji MORA imati opravdan razlog. Procijenite. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
daliana odgovoreno: 21. listopad 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2013. Hvala na savjetu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.