Jump to content

isplata od osiguranja, nepovjerenje u odvjetnika

kazo

Preporučene objave

kako da znam koliko novca je osiguranje ponudilo odvjetniku za isplatu štete na osnovi osiguranja od auto odgovornosti?

odvjetnik mi ne pokazuje nikakav papir kojim bi supstancirao ono što je njemu osiguranje ponudilo?

lako je dati odvjetniku proviziju, no što ako ju je on sam već uzeo, tj možda je želi i poduplati?

moram se znati zaštititi.

molim za savjet. hvala

Dijeli na drugim stranicama

Osiguranja upravo zato šalju kopiju ponude i stranci na kućnu adresu...doduše to radi Croatia, a Euroherc se radije pogađa telefonski. Ako već ne vjerujete odvjetniku možete tražiti ispis transakcije pa ćete vidjeti koliko novaca je isplaćeno. Ili možete nazvati likvidaciju u osiguranju...Čuo sam za svakakve malverzacije kod naknada šteta, ali osobno ne bi išao provjeravati svog odvjetnika ako mi nije dao dobar razlog za to.

jako dobro i kompletni odgovori.

hvala vam puno.

doduše, od koga se "traži ispis transakcije", kad se ne radi o uplati na moj tekući ili žiro račun nego odvjetnikov ili njemu na ruke, kako već.

p.s. ne bih vjerovao ni svojoj majci da je kojim slucajem odvjetnik.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija