a kud sad objavljeno: 22. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 22. listopad 2013. Ljubazno molim da se uključi na temu netko sa stvarnim znanjem o ovoj problematici-odnosno da li je ikad zaživilo praktično sve ono o čem se raspravljalo i obećavalo u svezi roditelja petero djece npr status roditelja odgajatelja,neka naknada koja nije tipa samo ako smo socijalno ugroženi,i sl. A moje konkretno je pitanje šta takovi roditelji mogu imati drugačije nego roditelji recimo "samo"dva djeteta?Pitanje je ako nisam imala boravak u Hrvatskoj a djeca su sva rođena u Hrvatskoj da li i kad mogu ostvariti neka od tih prava ?koja prava da li uopće postoje i šta je sa stažom ukoliko sam nezaposlena i slično,ljubazno molim nekog ko zna ponešto o ovoj problematici da mi pomogne jer mi je dodijalo šetati od socijalne skrbi do mirovinskig i zdravstvenog šaltera bez opet kvalitetnih odgovora. Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.