zrinka2626 objavljeno: 24. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 24. listopad 2013. Ako mi netko može pomoći u vezi sljedeće situacije bila bi vam zahvalna. Prije tjedan dana, bila sam na poslu kao blagajnik i poslana sam očistiti neku prostoriju stariju koja ne služi zasad ničemu. Prozor mi je pao na glavu (inače on nije bio učvršćen) i razbio mi glavu, imala sam šest šavova, završila na hitnoj i poslodavac mi je zaprijetio da ne smijem reći (pod insinuacijom prijetnje otkazom) da mi se to dogodilo na poslu. Jer taj dio ni ne spada u opis mog radnog mjesta kao blagajnika. Pristala sam, pod strahom od otkaza, reći da mi se to dogodilo kod kuće. Osam dana nakon toga sam izvadila šavove, imam vrtoglavice još i dalje, slabo se osjećam, i radila sam krvnu sliku, urin itd. u dogovoru sa poslodavcem mi je rečeno da uzmem koliko god dana je potrebno da se oporavim. nakon osam dana me zove poslodavac i govori da trebam doć raditi i da su oni meni izašli u susret. ja sam sada pod velikim strahom od otkaza i bojim se toga. danas idem na previjanje i ne znam koliko će mi doktor još reći da moram biti na bolovanju. mene zanima sljedeće, u slučaju otkaza da li ja imam kakva prava na tužbu protiv njih i moli li kako dokazati da li zakon ide ikako u moju korist? Zahvaljujem se na budućoj pomoći Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.