ivan82 objavljeno: 25. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 25. listopad 2013. Poštovani, preko ljeta odradio sam sezonu na moru. Vratio sam se početkom 10. mjeseca i od onda se natežem sa poslodavcem za isplatu plaće. Ne javlja mi se na telefon, tu i tamo mi pošalje neki oskudni sms. Papire mi je poslao sve osim ugovore za 8 i 9 mj. Kod sebe imam ugovor za 7 mj. na koji se u moje ime potpisao netko drugi. I to bi se dalo jako lako dokazati jer na svim mojim službenim dokumentima potpis je totalno drugačiji. Počeo sam radit od sredine 5 mj. ali me tek prijavio 1.7. s tim da je rekao da će me prijaviti 1.6. ali eto... Da li on može u bilo kojem obliku pravno odgovoarati za taj krivotvoreni potpis? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 25. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2013. Teoretski da, ali koliko sam vas ja shvatio, vi želite to iskoristiti kao "argument" da ga stisnete za plaću - preporučam vam da to ne radite, jer bi onda on isto mogao vas prijaviti za jedno drugo kazneno djelo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.