Jump to content

prodaja objekta?

dalmacija5

Preporučene objave

Familija od mog muza trazila je godinama povrat zgrade i zemljista oduzetih poslije rata. Poslani su obrasci tada trazeni za registraciju objekata za povrat, nazalost sogor koji je poslao je umro inemamo nikakve potvrde o poslanju. Objekat iako je bio u vlasnistvu drzave u katastru smo 1980 dobili vlasnicki list sa imenima prvih vlasnika, djeda od muza.Za ne duziti....preko interneta(ne zivimo u Hrvatskoj) vidila sam da je objekt prodan i preprodan sa poprilicnim dugim cekanjem prava na upis od treceg vlasnika a ne i drugoga koji je ocito brzo upisan. Zanima me na osnovu cega je dozvoljena prodaja i kako doci do toga rjesenja. Zahvaljujem na odgovorima

Dijeli na drugim stranicama

Vezano za vaš upit, trebalo bi od nadležnog ZK odjela pribaviti povijesni ZK izvadak za konkretnu česticu, na kojem ćete naći svoj odgovor.

Također, što se tiče provjere postupka prijave vašeg šogora (iako mislim da je ovdje priča završena, ali nemate što za izgubiti), mogli biste to provjeriti u Uredu državne uprave mjesta na kojem se nalazi objekt.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija