ruzaknj objavljeno: 31. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 31. listopad 2013. Kao stranka u postupku danas sam dobila rješenje o legalizaciji kuće susjeda. Prethodno sam upozorila Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje da je susjedova kuća samo pola metra od moje građevinske parcele, da ima otvore - prozore i balkone prema mojoj parceli i da je susjed već 2009. dobio rješenje o uklanjanju objekta te da mu sada nebi trebali izdati rješenje o izvedenom stanju ili da bi u najmanju ruku trebali narediti mu da zatvori otvore prema mojoj parceli. No, kao što sam rekla oni su mu izdali Rješenje i poslali mi ga da se mogu žaliti Ministarstvu graditeljstva. Ne razumijem kako su mu mogli izdati rješenje, zar nisu vidjeli da zbog njegove sada legalne kuće moja parcela sada puno manje vrijedi. Tko će meni nadoknaditi taj gubitak vrijednosti. Molim za savjet, što da činim i kolike su mi šanse da uspijem. Tužit ću državu da mi nadoknadi gubitak na vrijednosti parcele. Da li ću morat završiti na sudu u Strasbouru. Da li moram uzeti odvjetnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.