Jump to content

prometna nesreca i dugotrajno sudjenje.


jole198

Preporučene objave

Dosli smo pred kraj sudjenja koji traje treču god. i sada je sporno vezanje sig.pojasem oštečene osobe koja je 100 posto invalid dali je bio vezan ili ne kao putnik u vozilu.Na sudu smo potvrdili sa 2 svjedoka da je bio vezan.Sada osiguravajuca kuca ne vjeruje u to i traze rekonstrukciju dogadjaja.Ukoliko se utvrdi da nije bila vezana smanjuje postotak bonusa za 50 posto.Molio bih savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Osiguravajuća kuća (pogotovo ako je riječ o OK u "vlasništvu" jednog odvjetnika) hvata se za slamke. Pokušat će učiniti sve što im zakonske odredbe omogućavaju da "vodu dopelaju na svoj mlin".

 

Nema druge, nego pričekati rezultate rekonstrukcije. Vaše će biti da ponovite ono što ste već i rekli prilikom ispitivanja pred sudom, a zadnja će, kao i uvijek biti ona od suda. Ako ne budete zadovoljni presudom, imat ćete pravo žalbe. Osobno, na temelju ovog što ste napisali, ne vidim da će uspjeti, ali to je njihovo pravo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma sve to stoji..nasrado je ni kriv ni duzan jer je drugi automobil iz suprotnog smjera obilazio kolonu vozila na zaleđenoj cesti izgubio kontrolu(zarotirao) i udario u njihov kombi sa 8 putnika(on je sjedio iza vozaca)...i sad oni kazu da je bio vezan nebi bilo takvih ozljeda.Ako cemo tako!Da taj auto nije obilazio i brzo vozio ne bi se to dogodilo sto se dogodilo...covjek ostao invalid ovisan o tudjoj pomoci koji nije samostalan ustat se iz kreveta,a kamoli sta drugo...i onda da te neko ukida za nesta ispada da cemo mi jos morati platiti Eurohercu...vidjet cemo sta ce biti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ime OK sve govori (dobro sam pretpostavio).

 

Da me krivo ne shvatite, ne pada mi na pamet braniti ih, ali morate razlikovati relevantno od irelevantnog. Obveza korištenja sigurnosnog pojasa propisana je zakonom i spada u "domenu" unesrećenog, dakle radi se o radnji koju je on mogao i trebao poduzeti i posljedice tada vjerojatno ne bi bile ovoliko ozbiljne. A sam sudar, odnosno krivnja drugog vozača je izvan "domene" unesrećenog, na isto on nije mogao ni na koji način utjecati.

 

Ponavljam, na temelju vaših natpisa, ne vjerujem da će im rekonstrukcija donijeti nešto u njihovu korist.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija