marcopolo objavljeno: 1. studeni 2013. Dijeli objavljeno: 1. studeni 2013. Pozdrav svima. treba mi pomoć prilično je hitno!!!!! U rujnu ove god. poslodavac mi je isplatio manje od 2/3 plaće zbog ovrhe. Dogodilo se sljedeće, dobili su nalog od banke ne od FINE za ovrhu te su im isplatili isti iznos kao mjesec prije sto nije bila 1/3 jer je placa bila puno manja te su mi skinuli iznos za jedan dan opravdavajući se da je bio neopravdan izostanak, a taj dan mi je bio neradan što sam dokazala. Ja sam u međuvremenu našla drugi posao te imam za odraditi otkazni rok od 7 dana a trebam početi raditi prije isteka tog roka. Sad mene zanima da li ja imam pravo na izvanredni otkaz zbog činjenice da su mi uzeli skoro pola plaće a ovrha je bila zbog minusa u banci? Te da napomenem da su mi 2 dana nakon što sam se pobunila na to dali da potpišem da sam suglasna što su mi oduzeli s plaće više od 1/3 što sam ja naravno odbila. Hvala vam unaprijed i oprostite na dužini :boksac: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.