ri19 objavljeno: 2. studeni 2013. Dijeli objavljeno: 2. studeni 2013. Pozdrav,imam pitanje vezano uz sitaciju koja se nedavno dogodila.Ušao sam u noćni klub u Rijeci i naručio sam jedno pivo koje sam i dobio odmah od konobara,koje sam i normalno platio i ostavio manču.Nakon nepune 3 minute dolazi konobarica sa još 3 pive koje stavlja pred mene i pokušava mi ih naplatiti iako ih nisam naručio.Kaže da je račun 57 kuna i da joj platim.Neugodno iznenađen,normalno joj objašnjavam da te iste pive nisam naručio i odbijam ih platiti (uz piće nisam dobio račun).Nakon toga,konobarica je pozvala kolegu,konobara od kojih 120 kila koji mi se obratio prijetećim tonom kazavši da imam dvije sekunde da platim to piće.Kako sam i njega odbio jer nisam naručio to piće,nakon nekoliko trenutaka su se pojavila tri izbacivača koja su me uzeli za ruke i doslovno me izbacili iz lokala i prijetila mi da se ne vraćam.Nije prvi puta da mi se događa takva stvar u tom klubu. Koje je moje pravo,kome se mogu obratiti vezano za to? Hvala puno na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 2. studeni 2013. Dijeli odgovoreno: 2. studeni 2013. Nije prvi puta da mi se događa takva stvar u tom klubu. A da razmislite da više ne idete u taj klub? Na kraju sve će se svesti na sljedeće - vaša riječ protiv riječi dvoje konobara, troje izbacivača, vlasnika kluba, a kladim se da će naći i par svjedoka koji će reći da ste vi sve "zakuhali". Pogotovo još uzevši u obzir da se to već i prije događalo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ri19 odgovoreno: 2. studeni 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 2. studeni 2013. Svakako sumnjam da ću više zalaziti tamo.Ali postoji li netko tko će provesti nekakav nadzor nad tim klubom da se takve ili slične stvari ne događaju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 2. studeni 2013. Dijeli odgovoreno: 2. studeni 2013. Zaboravite na to, jer i prijava Inspektoratu neće donijeti apsolutno ništa, imajući u vidu da će biti vaša riječ protiv riječi najmanje 7-8-ero ljudi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.