anonimno objavljeno: 19. srpanj 2006. Dijeli objavljeno: 19. srpanj 2006. Molim Vas da mi malo pomognete. Radi se o tome da nisam otisao na sud dan koji sam pozvan nego dan kasnije.Krivo zapamtio datum.--Znači nisam otišao! Recite mi koje me sankcije slijede? Pozvan sam zbog prekršaja zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Zahvaljujem na Vašim odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 19. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 19. srpanj 2006. Sudac može ponovno poslati poziv ili izdati dovedbeni nalog. Javi se sucu, ispričaj se, iznesi svoju obranu, ako imaš što za iznjeti i nemoj tako nešto više raditi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 19. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 19. srpanj 2006. Čekaj drugi poziv i nadaj se da ćeš ga dobiti što kasnije, ipak zastara nastupa nakon 2 godine od počinjenog prekršaja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 19. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 19. srpanj 2006. Sudac može ponovno poslati poziv ili izdati dovedbeni nalog osim dovedbenog naloga moze (a najvjerojatnije i hoce) donjeti rjesenje o prekrsaju bez saslusavanja okrivljenika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 19. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 19. srpanj 2006. Poslao sam brzojav u kojem se ispričavam ali sudac je na godišnjem,tak da ga nije nitko htio primiti! Nadam se da će mi poslati samo poziv. Zahvaljujem na Vašim odgovorima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.