Jump to content

što učiniti


Majdaaa

Preporučene objave

Lijep pozdrav! Što učiniti ako znate da si ljudi u javnoj službi isplaćuju plaće veće nego bi trebali s obzirom na stupanj stručne spreme?Osoba koja daje potpis na te plaće toga nije svjesna, a ako se desi neka inspekcija, ona bi mogla nastradati. Hoće li se to s centralnim obračunom plaća otkriti ili nekako regulirati?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao i puno toga učinjenog u posljednje vrijeme nije jasno što nam to opet netko sprema, no koliko sam uspio shvatiti iz najava, ti koeficijenti koje spominjete već sad jesu isti za ista radna mjesta, no čini mi se da je intencija nešto drugo, a to bi bilo da u različitim službama na istim radnim mjestima imaju isti koeficijent, primjerice pravnik u centru za soc. skrb, bolnici, školi, pa prema nekim najavama i oni iz ostalih pravnih osoba u državnom vlasništvu koji sada imaju recimo ovo navedeno puta jedno dva itd......no pričekajmo malo do tamo negdje sredine slijedeće godine s ovim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija