Jump to content

vračanje vlasništva i posjeda

Preporučene objave

objavljeno:

Ja ne znam zašto, ali ja sam rekla odvjetniku još prije par mj da radi GZP, međutim on je rekao da bolje ne da bi to trebalo biti riješeno u tri godine.

Mi smo u međuvremenu pisali presjedniki suda, ništa, zovemo ništa. U našem gradu predsjednik suda prvi petak u mj prima stranke ne znam zbog čega tamo moram molit pismenim putem. Sada ako radi GZP više ne ide na vrhovni nego po novom presjedniku suda gdje se sud vodi i opet sam na ničem, a ti susjedi lijepo koriste našu zemlju rade na njoj svašta roštiljaju točno ispod mog prozora, odrezali su nam pola smokve jer je su uz samu smovku stavili zid i sada te grane idu svake godine preko te ograde i oni je režu ali ne u jesen nego kad počne cvast ( kad se ne reže), doslovce nas izluđuju. Zid su napravili pola m uz našu kuću, kolica za blizance ne mogu proč pored kuće, a mi ne možemo ništa jer kada bi ušla tamo ili dirala ogradu još bi oni mene mgli tužit, jer su sada oni u posjedu. Sa tima istima smo vodili sud za kanalizaciju, taj smo sud izgubili ( ne znam kako ali eto ), županijski je njima našu žalbu riješio za godinu dana. Po kojim kriterijima oni onda uzimaju predmete, jer ono tamo gdje nam je kuća je više ne snošljivo i mora se riješiti. Najgore je od svega što ti isti susjedi nisu samo nama uzeli, nego i drugima. Stalno su po sudovima i stalno se sude, odugovlače, zavlače i niko im ništa ne može.

Ta nam je zemlja jako važna jer nam je to bilo parkoralište i od kad su nam to uzeli gotovo da dvorišta ni nemamo. Šta da radim?

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija