Nikster objavljeno: 7. siječanj 2014. objavljeno: 7. siječanj 2014. Poštovani, može li mi netko reći kako provesti prijavu (odnosno promjenu) u sudskom registru? Mora li javni bilježnik izraditi prijavu za upis (obrazac PO) ili je mogu sama izraditi i odnijeti j.b. na ovjeru? Ne nalazim obrazac PO na webu Trgovačkog suda.... Zahvaljujem na pomoći!!! Citiraj
Fiducija odgovoreno: 7. siječanj 2014. odgovoreno: 7. siječanj 2014. Poštovani,može li mi netko reći kako provesti prijavu (odnosno promjenu) u sudskom registru? Mora li javni bilježnik izraditi prijavu za upis (obrazac PO) ili je mogu sama izraditi i odnijeti j.b. na ovjeru? Ne nalazim obrazac PO na webu Trgovačkog suda.... Zahvaljujem na pomoći!!! Obrazac kupite u Narodnim novinama, a vjerujem da ga ima i u svakoj većoj knjižari. Kad ga ispunite, javni bilježnik samo ovjerava potpis osobe ovlaštene za zastupanje društva. p.s. evo na ovom linku sam vam našla obrazac PO http://www.hitro.hr/Default.aspx?art=35& Nikster 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.