Jump to content

plaćanje 2/3 kazne


sanjica03

Preporučene objave

malo mi je nejasno ovo plaćanje 2/3 kazne pa bi molila za pomoć. Uglavnom dobila sam presudu da moram platiti 2/3, ali ne kuzim od kojeg iznosa. Kazna je 1000 kn i sudski troskovi 500 kn. Da li onda uplacujem 2/3 od kazne (znaci 666 kn) + 500 kn sudskih troskova, ili samo tih 666 kn bez sudskih troskova ili se gleda ukupno 1500 kn, pa je onda 2/3 od toga 1000 kn (500 kn kazne i 500 kn sudskih troskova. Stvarno nemam iskustva s ovim a i ne znam koga bi pitala jer sam presudu dobila pismenim putem a ne kod sudca i sad citam i citam i sve mi je manje jasno sta ja uopce trebam uplatiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znate zasto me zbunila ova presuda, jer je u njoj uvazen moj prigovor i proglasen je osnovanim. Naime, ukinuta mi je zabrana upravljanja vozilom 6 mjeseci, ali izrecena kazna od 1000 kn je uzeta kao primjerena mom prekrsaju i za nju nema osnove da mi je ublaze. I ako platim 2/3 u roku od 30 dana smatrat ce se u potpunosti placenom. Ali ne spominje se nigdje onih 500 kn troskova prekrsajnog postupka. To me najvise zbunilo, ali valjda se ti troskovi podrazumjevaju.

Hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija