anonimno objavljeno: 28. srpanj 2006. Dijeli objavljeno: 28. srpanj 2006. Više godina sam bio voditelj jednog sektora u tvrtki. Prošle godine tvrtka je prodana strancu, došao je "gubernator" iz sjedišta vlasnika. Odnosi od prvog dana nisu štimali iako su moji rezultati bili u nivou plana. Nijednu opomenu nisam dobio da bi me jucer gosp. gubernator zvao i ponudio mi sporazumni raskid radnog odnosa bez obrazloženja čime je nezadovoljan. Normalno da ugovor nisam potpisao jer nakon 5 godina uspješnog rada u tvrtki i zadnjih pol godine usmenog maltretiranja i mobinga ne želim "pasti bez ispaljenog metka". Danas sam saznao da je gospodin "gubernator" 6 mjeseci tu radio, maltretirao me i "prati moj rad" (na osnovu cega mi i daje otkaz) bez radne dozvole u RH koju je dobio prije 2 tjedna. ŠTA RADITI? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 28. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2006. 1) mobing, što je to mobimg? 2) dobro si postupio što nisi potpisao sporazumni otkaz 3) otkaz je poredno dooooooobro obrazložiti, on mora biti zakonit 4) normalno dolazi na posao, čekaj dok se nešto ne dogodi, pazi na sve odredbe ugovora, pazi na rokove propisane Zakonom o radu (primanje podnesaka, odgovore, prigovore) 5) počni tražiti novi posao, za svaki slučaj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.