Jump to content

Žalba: Semafor za radove na cesti (kako i sta)


Ive_HF

Preporučene objave

Presretac me snimio, i doslo je doma kako nisan stao na taj semafor za radove na cesti, a neki saht popravljali i nije doslovno bilo nikoga iz drugog smjera, ako mi se itko moze makar na PM javiti i samo dat koji savjet u vezi ovoga, jer i sam pandur kaze da ce mi to kod suda proci, no imam i za brzinual to znan da nece tako da to sam cu im rec da mi odobre na rate..

Za taj glupi semafor za radove, znaci onaj mali ne pravi doslovno semafor gradski da mi to jednostavno maknu ili kako god jer radi toga mi se neda gubit vozacku bzvz a jos i manje placat neku kaznu, za brzinu znan da nema pomoci i to cu platit u ratama...HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znaci pon mi je zadnji dan za predat???? je to sigurno, jer fkt vise nzm
(2) Sat ili dan kad su dostava ili priopćenje obavljeni, odnosno u koji pada događaj od kada treba računati trajanje roka ne uračunava se u rok, već se za početak roka uzima prvi sljedeći sat odnosno dan. Kao dan računaju se dvadeset četiri sata, a mjesec se računa po kalendarskom vremenu

 

(4) Ako posljednji dan roka pada na državni praznik ili blagdan ili u subotu ili u nedjelju, ili u koji drugi dan kad državno tijelo nije radilo, rok istječe protekom prvoga sljedećeg radnog dana.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija