anonimno objavljeno: 1. kolovoz 2006. objavljeno: 1. kolovoz 2006. Imala bih jedno pitanje i ne znam jel mi možete pomoći! Dakle, znate li kolika bi bila naknadna ako firma želi brandirati osobni auta svog zaposlenika (uz njegov pristanak, naravno)? Citiraj
anonimno odgovoreno: 1. kolovoz 2006. Autor odgovoreno: 1. kolovoz 2006. Zavisi o kojem se i koliko vrijednom vozilu radi ? Zatim zavisi i o kojoj je firmi riječ ? ( koliko je jaka ). :xwave: Citiraj
anonimno odgovoreno: 2. kolovoz 2006. Autor odgovoreno: 2. kolovoz 2006. srednja klasa, tipa citroen, a firma je srednje veličine. uopće ne znam gdje bih dobila kvalitetnu informaciju. tipa je li 300-400 kn/mj. ok? Citiraj
anonimno odgovoreno: 3. kolovoz 2006. Autor odgovoreno: 3. kolovoz 2006. To mi se čini premalo novaca ! Jer samo na amortizaciju ti ode toliko, ako ne i više. Sve zavisi koliko se KM pređe u mjesec dana. Probaj pitati u udruzi obrtnika ili slično, možda oni tamo imaju više iskustva sa sličnim slučajevima . Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.