anonimno objavljeno: 1. kolovoz 2006. Dijeli objavljeno: 1. kolovoz 2006. Angažirao sam odvjetnika i pokrenuo tužbu za povrat "otuđenog" zemljišta, kolike troškove mogu očekivat? Znam da to ovisi o milijun faktora i da je, blago rečeno, glupo postavljat ovakova pitanja, ali me zanima radi orjentacije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 1. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2006. Ajoooj, jos jedan koji ne pita u ducanu "posto televizor" kada kupuje televizor ?! Svaki odvjetnik ima svoju (miminalnu) propisanu tarifu, ovisno o vrijednosti spora, a da stvar bude gora, vi niste nista pitali. Kao sto ste i sami rekli, sve je relativno ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 1. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2006. Tužno, ali istinito. Baš sam prije mjesec dana kupio televizor, a da nisam ni pitao koliko košta. Znam da je "sve relativno" i na idućem sastanku kod odvjetnika ću, naravno, razgovarati i o tome, ali sam želio provjeriti: uzmimo prosjećno dug spor, prosjećnu visinu tarife, sve prosjećno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.