Valky objavljeno: 14. svibanj 2014. Dijeli objavljeno: 14. svibanj 2014. Poštovani molim Vaš savjet Nakon očeve smrti ostala je očeva zatvorena firma sa svojim pokretninama.Auto je na ime oca-ali se vodi kao sastavni dio njegove firme. Molim kako da se to regulira(napiše)u ostavinskom rješenju? Auto bi nasljedio brat-al mi je odvjetnik rekao da je problem što je to auto iz firme-a ne fizičke osobe. Molim Vašu pomoć Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Valky odgovoreno: 15. svibanj 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2014. Ispričavam se što sam greškom otvorila temu u ovom dijelu foruma. Saznala sam informaciju da u slučaju kada je auto u obrtu, poslije smrti vlasnika obrta-treba cjelokupnu imovinu obrta prebaciti na ime (preminulog)vlasnika kao fizičku osobu(ovo je u slučaju kada je obrt zatvoren). Nadam se da ova informacija može biti korisna posjetiteljima foruma. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.