anonimno objavljeno: 8. kolovoz 2006. Dijeli objavljeno: 8. kolovoz 2006. Koliko treba vremena proci da zastari naplata sudskih troskova? Hvala Domagoj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 8. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2006. 10 godina Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 8. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2006. je napisao: 10 godina Ima mozda neko ozbiljan tu na ovom forumu ?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 8. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2006. Pa reci ti onda koliko treba. Zar nije odluka o troškovima dio sudske odluke i kao takvo potraživanje troškova zastarijeva u roku 10 godina? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 8. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2006. Hehe, netko je bio pametnjaković i popušio parnicu a sad bi htio kupiti auto pa se boji da mu ga suprotna strana ne odveze. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. kolovoz 2006. Pa neznam kolko je, zato i pitam.... 10 godina mi malo previse izgleda.... A nije da se radi o kupnji auta, neg jednostavno nemam para da platim te sudske troskove.... a proslo je vec dosta vremena od parnice, ulozil sam zalbu kad sam bil nezaposlen i u zatvoru te jos nikakav odgovor od njih nisam dobil, pa me sad zanima kaj je s tim... su oni te troskove prebacili na teret drzave? posto nisam bil u mogucnosti placati to..... nikakav odgovor od njih nisam dobil proslo je 6 mjeseci od zalbe... PS radi se o saobracajki Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.