anonimno objavljeno: 8. kolovoz 2006. Dijeli objavljeno: 8. kolovoz 2006. Drage kolege, diplomirala sam na jednom od Pravnih fakulteta u RH. Ukoliko bih dobila priliku odraditi staž u drugoj državi (npr. BiH ili Slo) da li nakon ispunjenja potrebnih rokova (2 godine sudovi, 1,5 god odvjetništvo, 4 god gospodarstvo) postoji mogućnost priznavanja toga staža u RH te polaganja pravosudnog? Ili bih za polaganje hrv. pravosudnog trebala ponovo ići ispočetka? Zna li itko kako to funkcionira i kako se priznaje? I što je s ljudima koji su položili pravosudni u jednoj od bivših država SFRJ - postoji li mogućnost nostrifikacije? Hvala unaprijed Pozdrav i pusa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 21. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 21. kolovoz 2006. Drage kolege, prošlo je dosta vremena otkako sam postavila ovo pitanje...zar zaista nitko ništa ne zna?? Molim vas iskusnije i pametnije da mi odgovore...vidim da ste već mnogima pomogli.. Hvala pusa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.