Mrljavac objavljeno: 9. kolovoz 2006. Dijeli objavljeno: 9. kolovoz 2006. U pripremi je novi Zakon o policiji koji bi se trebao primjenjivati od 01.01.2007. godine.Između ostalog predloženo je da otpremnina za odlazak u mirovinu bude 8 posljednjih isplaćenih plaća, (sada su 3). Novi Zakon treba proći kroz Sabor. :čeka: :čeka: :čeka: :čeka: :čeka: :čeka: :čeka: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zip odgovoreno: 9. kolovoz 2006. Dijeli odgovoreno: 9. kolovoz 2006. Mrljavac je napisao: U pripremi je novi Zakon o policiji koji bi se trebao primjenjivati od 01.01.2007. godine.Između ostalog predloženo je da otpremnina za odlazak u mirovinu bude 8 posljednjih isplaćenih plaća, (sada su 3). Novi Zakon treba proći kroz Sabor. :čeka: :čeka: :čeka: :čeka: :čeka: :čeka: :čeka: Jel ima prijedlog za pročitati negdje?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. kolovoz 2006. Dijeli odgovoreno: 9. kolovoz 2006. Ima li još kakvih promjena i gdje bi se to moglo pročitati ? Molio bi Mrljavca za odgovor, jer mislim da nas ima dosta koje bi to zanimalo, evo ja prvi. Da li se ta otpremnina odnosi na prijevremenu invalidsku ili običnu mirovinu ? Hvala Mrljavac :thankyou: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 10. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 10. kolovoz 2006. Nemam drugih informacija osim ove koju sam napisao o novom Zakonu. Ako Vas nešto konkretnije zanima možda pomogne ovo: U Google upišite: Sindikat policije Hrvatske te kada se pronađe stranica pod pitanja i odgovori malo pročitajte. Tamo ćete imati dosta zanimljivih i čestih pitanja vezano za našu problematiku pa si možda neko i pomogne u traženju svog odgovora. Pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.