Jump to content

dva pitanja


dandrle

Preporučene objave

darovnim ugovorom nasljedio sam kucu i odvjetnik mi je sve to prijavio na poreznu od koje sam dobio rjesenje. Sto sad dalje radim jer nisam jos upisan u grutovnicu kao vlasnik nego bivsi vlasnik i jos jedan vjerovatno rodak za kojeg mislim da nije ziv? Drugo pitanje je da je u meduvremenu, iako je znao da ja postajem vlasnik uselio netko i ne zeli priznati moje vlasnistvo niti zeli iseliti. Ja ne mogu useliti u svoje vlasnistvo, zivim u podstanarima a prijavio sam prebivaliste na tu kucu, dok ta osoba nije prijavljena vec na drugu adresu. Postoji li nekakav zakon po kojem bi ga prisilo na iseljavanje jer ovako sam vlasnik kuce koju ne mogu koristiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postovani,

darovanje nemijesajte sa nasljedjivanjem.

Sklopili ste darovni ugovor sa jednim od suvlasnika nekretnine,buduci da navodite kako su dvije osobe vlasnici,odnosno suvlasnici,pa je nejasno sto ste tocno naveli u ugovoru,dali ste sklopili ugovor samo za jedan suvlasnicki dio ili za cjelovitu nekretninu,sto nebi islo iz razloga sto nigdje u svemu tome nema drugog suvlasnika.

Pod pretpostavkom da se upise te kao vlasnik nekretnine,bili bi prinudjeni sudskim putem udaljiti trenutnog posjednika,jer je mala vjerovatnoca da ce isti izici dragovoljno,ili pak hoce,ostaje da se vidi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija