Jump to content

Zapošljavanje maloljetnika u firmi?

Kevin Radošević

Preporučene objave

Poštovani,

zanima me kako kao maloljetan mogu ostvariti radni odnos u obiteljskoj firmi (koja je praktički pokrenuta za mene) ?

Dakle, Imam 17,5 godina i nakon dugog rada i mog informatičkog obrazovanja došao sam na ideju da legaliziram svoje znanje.

Skupio sam novac u vrlo kratkom roku (programiranjem) i predložio ideju svojim roditeljima, otac je otvorio firmu na svoje ime sa mojim djelatnostima.

Završavam 4. godinu ekonomsko-birotehničke škole, imam završeno osnovno obrazovanje te ponešto iz CISCO akademije te se planiram još školovati isključivo po pitanju informatike.

Zanima me, što moram obaviti, gdje to trebam obaviti i koga kontaktirati? Zato sam se Vama s radošću obratio u nadi da ćete mi pomoći.

Dok je web od inspektorata bio upaljen, valjda dok se nisu razdjelili u skupine (www.inspektorat.hr) pribavio sam ovaj dokument, koji više nije dostupan online ali hvala Bogu spremio sam ga, no kome ga poslati?

Moj otac ga je popunio na "brzaka", logično bit će izmjena i dopuna.

Dokument pogledajte na http://goo.gl/Fc2lZs

Stoga opet napominjem što moram obaviti, gdje to trebam obaviti i koga kontaktirati?

Zahvaljujem se SVIM ljudima koji će mi pružiti odgovore i uputiti me te ujedno time pomoći mi sa zapošljavanjem u "svojoj firmi".

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija