koke23 objavljeno: 8. srpanj 2014. objavljeno: 8. srpanj 2014. Da li netko zna kako i po kojoj cijeni po m porezna uprava procjenjuje vrijednost poljoprivrednog zemljišta u blizini baške vode jer mi je došao poziv iz porezne uprave da u roku od 8 dana dostavim podatke o česticama . Zanima me da li sam obavezna platiti porez na te čestice budući da nisam knjižni vlasnik nijedne od njih već samo posjednik kojih sam postala ugovorom o dosmrtnom uzdržavanju.molim za pomoć! Citiraj
Matrix odgovoreno: 8. srpanj 2014. odgovoreno: 8. srpanj 2014. Sklopili ste ugovor usmjeren na prometovanje nekretninom,cime je nastala porezna obveza,nebitno sto niste upisali pravo vlasnistva Citiraj
G-man odgovoreno: 8. srpanj 2014. odgovoreno: 8. srpanj 2014. Da li netko zna kako i po kojoj cijeni po m porezna uprava procjenjuje vrijednost poljoprivrednog zemljišta u blizini baške vode? Imaju svoje "tablice", koje su ponekad tragikomične. Citiraj
čudo odgovoreno: 8. srpanj 2014. odgovoreno: 8. srpanj 2014. A kako su došli do tih cijena, ni sami ne znaju...?! Đržava u državi. Citiraj
Matrix odgovoreno: 8. srpanj 2014. odgovoreno: 8. srpanj 2014. U svakom slucaju nezadovoljna stranka moze angazirati ovlastenog procjenitelja i zaliti se,zar ne. Citiraj
čudo odgovoreno: 9. srpanj 2014. odgovoreno: 9. srpanj 2014. Da, to je jedan moj prijatelj napravio i što se dogodilo, taj je procjenitelj procijenio nekretninu na još veću vrijednost od porezne...najbolje platiti i to je to. Citiraj
koke23 odgovoreno: 9. srpanj 2014. Autor odgovoreno: 9. srpanj 2014. Hvala na odgovorima. Jel to znači da mi je bolje čekati procjenu porezne ili pak uzeti procjenitelja? Također mi traže da dostavim položajne nacrte i obavijesti o namjeni čestica kao i prostorno plansku dokumentaciju. Samo da spomenem da pravo upisa vlasništva nije ni moguće budući da se javlja 20 drugih osoba a moje tete čije su čestice nema budući da su na ostavinskoj joj upisali z.k.uloške druge osobe. Šta mi je činiti? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.