1984 objavljeno: 9. srpanj 2014. Dijeli objavljeno: 9. srpanj 2014. zanima me jeli ima zastare za dugovanja prema zampu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 9. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 9. srpanj 2014. zanima me jeli ima zastare za dugovanja prema zampu? 5 god(clan 225.ZOO) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 10. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 10. srpanj 2014. 5 god(clan 225.ZOO) A na koji upućuje čl. 184. st. 2. http://www.zakon.hr/z/106/Zakon-o-autorskom-pravu-i-srodnim-pravima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
1984 odgovoreno: 11. srpanj 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 11. srpanj 2014. jeli ti pet godina pocima tec od pravomocne presude od 2008g. a u 7mjesec 2012 mi je dosla ovrha na racun ,sa kojeg nista mi ne skidaju.jer mi je prva ovrha od porezne.i to mi nista ne odbijaju jer sam prijavljen na 2500kn.to je ispod minimalne place Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 11. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 11. srpanj 2014. Ovo je sasvim drugačija situacija, dakle imate pravomoćnu odluku, glede čega zastarni rok iznosi deset godina računajući od dana njene pravomoćnosti (čl. 233. ZOO-a). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 11. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 11. srpanj 2014. Po ovome sto ste napisali,zastara bi nastupila u 7 mjesecu 2022.god,no ako bi npr ovrhovoditelj prije nego bi doslo do zastare,pa makar i jedan dan prije,poduzeo novu radnju pred sudom u svrhu naplate trazbine,dolazi do prekida i otpocinje novi rok,tako da je tesko da ovrha zastari. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
1984 odgovoreno: 11. srpanj 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 11. srpanj 2014. najvise bi volio da to mogu platit da ih skinem sa glave. ali trenutno sa placom od 2500kn i dvoje djece je nemoguce to rijesit.: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.