anonimno objavljeno: 12. kolovoz 2006. Dijeli objavljeno: 12. kolovoz 2006. Prije nekoliko godina u naselje se doselila starija žena koja je kupila kuću sa velikim dvorištem, oko koje su druge naseljene kuće. To dvorište je totalno neuredno, sve strši na cestu i po jedan metar. Šljive koje su dobro rodile otpadaju na cestu, koja nije asfaltirana nego pošljunčena, ondje trunu te smrde i privlače muhe. Nakon što je renovirala kupatilo, sav građevinski otpad je istresla na cestu duž svoje ograde, a preko toga je nabacala još puno otpada i kućicu za psa. Osim toga, u svojoj kući i dvorištu hrani preko 10 mačaka (točan broj se ne zna, a ona te mačke skuplja po cesti i dovodi, a naravno i kote se), koje danonoćno vrlo glasno saziva svojim kreštavim glasom (mac-maca-mac-mic-mic...) što je vrlo iritantno. Te mačke naravno po našim dvorištima ostavljaju svoj izmet, što odvratno smrdi. Vodu od čišćenja istresa na pošljunčanu cestu, čime sapire šljunak koji je posut po cesti, i stvara blato, naročito u kombinaciji sa već prije spomenutim šljivama. Već godinama vodimo borbu s njom, već je sto puta bila policija, imala je i brdo pasa i još više mačaka... Komunalni redar kaže da nema pravne osnove da joj se zabrani takvo ponašanje i da je se natjera da građevinski otpad ne ostavlja na cesti. Ja mislim da nije u pravu, ali htio bih čuti mišljenje stručnjaka. Nadam se da će mi netko pomoći, jer ovo već prelazi sve granice snošljivosti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.