Jump to content

fotografija?

Zdongo

Preporučene objave

Po mom mišljenju - nije. Kafić je javna površina i trenutna regulativa takvo što ne brani. Što bi onda trebale reći djevojke koje pacijenti fotkaju u badićima ili toplesu na plažama?

Jasno. No to nije slikanje plaze, pa sam ja slucajno na slici. To je ciljano slikanje mene, da bi mi se narusio ugled u firmi, tj. da dobijem otkaz. U firmi su tu sliku proslijedili mnogim kolegama!

Dijeli na drugim stranicama

Po mom mišljenju - nema tu nikakve osnove za naknadu bilokakve štete.

Ok, hvala!

A što kaže zakon? U kojoj situaciji postoji neka osnova?

Usput, objavljena fotografija će sigurno u budućnosti meni nanijeti štetu, jer se na slici vidi da sam pio pivo (alkohol) u majici sa logom firme (iako je r. vrijeme završilo).

S obzirom da i sami navodite kako ne trpite trenutno nikakvu štetu, kako da onda ostvarite pravo na naknadu iste? A što se budućnosti tiče, pustite to, jer nemate utjecaja. Samo ćete trošiti živce i vrijeme, razmišljajući o tome.

I moram priznati da ne razumijem zašto bi piće u slobodno vaše vrijeme, pa makar i u majici sa logom poslodavca, predstavljalo problem? Osim ako ne radite za jednu pivovaru, a uslikani ste pijući pivo druge pivovare.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija