Zdongo objavljeno: 25. srpanj 2014. Dijeli objavljeno: 25. srpanj 2014. Pozdrav, sjedio sam u kafiću i jedna osoba me slikala te poslala fotografiju putem maila u moju tvrtku. Na fotografiji je bila i moja rodica. Da li je ta osoba prekršila zakon o privatnosti? Najljepša hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 26. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2014. Po mom mišljenju - nije. Kafić je javna površina i trenutna regulativa takvo što ne brani. Što bi onda trebale reći djevojke koje pacijenti fotkaju u badićima ili toplesu na plažama? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zdongo odgovoreno: 26. srpanj 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2014. Po mom mišljenju - nije. Kafić je javna površina i trenutna regulativa takvo što ne brani. Što bi onda trebale reći djevojke koje pacijenti fotkaju u badićima ili toplesu na plažama? Jasno. No to nije slikanje plaze, pa sam ja slucajno na slici. To je ciljano slikanje mene, da bi mi se narusio ugled u firmi, tj. da dobijem otkaz. U firmi su tu sliku proslijedili mnogim kolegama! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 26. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2014. Jeste li pretrpjeli kakvu štetu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zdongo odgovoreno: 26. srpanj 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2014. Jeste li pretrpjeli kakvu štetu? Direktor me zvao i napadao zbog toga, ali neznam hoće li biti što još u budušnosti. Ne valja što je firma to sve proslijedila i drugim djelatnicima, što nije bilo potrebno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 27. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 27. srpanj 2014. Po mom mišljenju - nema tu nikakve osnove za naknadu bilokakve štete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zdongo odgovoreno: 27. srpanj 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 27. srpanj 2014. Po mom mišljenju - nema tu nikakve osnove za naknadu bilokakve štete. Ok, hvala! A što kaže zakon? U kojoj situaciji postoji neka osnova? Usput, objavljena fotografija će sigurno u budućnosti meni nanijeti štetu, jer se na slici vidi da sam pio pivo (alkohol) u majici sa logom firme (iako je r. vrijeme završilo). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 28. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2014. S obzirom da i sami navodite kako ne trpite trenutno nikakvu štetu, kako da onda ostvarite pravo na naknadu iste? A što se budućnosti tiče, pustite to, jer nemate utjecaja. Samo ćete trošiti živce i vrijeme, razmišljajući o tome. I moram priznati da ne razumijem zašto bi piće u slobodno vaše vrijeme, pa makar i u majici sa logom poslodavca, predstavljalo problem? Osim ako ne radite za jednu pivovaru, a uslikani ste pijući pivo druge pivovare. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tuznibranitelj odgovoreno: 29. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2014. Vjerovatno zato jer je taj logo od firme MUP, tj. pio je pivo u odori nakon radnog vremena. Moja pretpostavka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.