anonimno objavljeno: 14. kolovoz 2006. Dijeli objavljeno: 14. kolovoz 2006. Prije nekoliko mjeseci digao sam kredit te kupio računalo. Živim u podstanarstvu (neprijavljen) u Zagrebu gdje sam se njime koristio. Za prošli mjesec sam ostao stanodavcu dužan 300 kuna, te ovaj mjesec kasnim sa isplatom (1800kn) Revoltiran time što u datom trenutku nisam imao novac moj je stanodavac, za vrijeme moga izbivanja iz stana došao i odnio informatičku opremu u protuvrijednosti 20000 kn. Naime zaista sam imao u planu platiti rentu ali nisam novac imao u trenutku kad je to tražio. Zanima me imam li osnove za građansku parnicu, te koliko će ona biti učinkovita. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 14. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2006. pa lijepo se nađi s čovjekom, plati mu dug i neka ti vrati to računalo.zašto bi se ti sad parničio?do toga je došlo tvojom krivnjom.za računalo od 20000kn imaš ,a za korištenje tuđeg stana nemaš. da si bar moj podstanar,baš mi treba novo računalo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 14. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2006. lijepo se nađi s čovjekom, plati mu dug i neka ti vrati to računalo stvarno... ne sporis da si duzan, vrati dug, dobijes racunalo nazad i svi sretni i zadovoljni, a nitko ne placa odvjetnike, takse i ne sudi se godinama... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.