anonimno objavljeno: 14. kolovoz 2006. Dijeli objavljeno: 14. kolovoz 2006. Koliko dugo se može odugovlačiti parnični postupak? Naime imam spor koji traje već 13 godina a vodim fa protiv grada. Donesena je i presuda u moju korist sa visinom novčane odštete ali grad uvijek nešto mulja i odugovlači. Pitala sam u Ministarstvu pravosudja, njihov je savjet tužba za odugovlačenje parničnog postupka. Koliko to ima smisla kad tu tužbu moram podnijeti Općinskom sudu na kojem se ionako postupak vodi (odugovlači) ? Kadija ti sudi ... Šta napraviti ??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 14. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2006. Ići na Ustavni Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 14. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2006. Može li se preskačuči općinski i županijski odmah na Vrhovni ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 14. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2006. ustavni Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 14. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2006. Oh, sorry! Znači na Ustavni.O.K. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 17. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 17. kolovoz 2006. NAKON STUPANJA NA SNAGU ZAKONA O SUDOVIMA 29. PROSINCA 2005. USTAVNI SUD REPUBLIKE HRVATSKE NE ODLUČUJE U PRVOM STUPNJU O POVREDI PRAVA NA SUĐENJE U RAZUMNOM ROKU. - NOVO PRAVNO SREDSTVO JE ZAHTJEV ZA ZAŠTITU PRAVA NA SUĐENJE U RAZUMNOM ROKU (vidjeti članke 27. i 28. Zakona o sudovima - Narodne novine, broj 150/05.). http://www.usud.hr/ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 17. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 17. kolovoz 2006. vrlo dobro Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.