manjamama objavljeno: 3. kolovoz 2014. Dijeli objavljeno: 3. kolovoz 2014. Pod utjecajem psihičkog maltretiranja supruga sam imala živčani lom, sad se razvodim i sporimo se oko skrbništva, zanima me, vrijedi li u hr još uvijek da dijete do 3 godine obično pripadne majci. Da se razumijemo, ne branim ocu da viđa dijete niti išta slično, ali želim da živi sa mnom. Što mi je činiti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ludmila P. odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Bok, Ja sam u istoj situacii. Prouci na internetu "kako otkriti psihopata". Ja sam svoga otkrila. Postavi mu pitanje: zena na sprovodu svoje majke....nadi na internetu. Ako sumnjas....trazi psihiatrijsko vjestacenje na sudu. Ali najbitnje je da proucis, kako se treba ponasati prema njima.....da te neslomi. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2014. (uređeno) ...zanima me, vrijedi li u hr još uvijek da dijete do 3 godine obično pripadne majci. To nije zakonom propisano pravilo, ali prema sudskoj praksi (a na što ste vjerujem i mislili) - istina jeste kako se djeca rane životne dobi, u pravilu povjeravaju da žive s majkama. Naravno, svaki slučaj je "svijet za sebe", nema automatizma. uređeno: 4. kolovoz 2014. od G-man Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.