Jump to content

pomoć kod razvoda


ivana2204

Preporučene objave

Pozdrav.trebam savjet.

Želi se rastati nakon 24 god braka.Sa ženom ne živi u zajedničkom kučanstvu 8 god.Ona je dugogodišnji "lječeni"alkoholičar(3 puta na lječenju).Pokušala se ubiti rezanjem vena,skrivila prometnu nesreču sa 2.10 promila alkohola.On sve te njene ispade pokriva,plača.Imaju 3 djece od toga 1 maloljetno(17god).Napokon nakon njenog zadnjeg "izlječenja"pristaje na sporazumni prekid braka.Potpisom u javnog bilježnika dogovaraju da če joj on sredit stan koji je dobila darovnin ugovorom od majke u iznosu od caa.100 000 kn.i ispatiti 35 000 kn u mjesečnim ratama do kraja12 mj.2014.

Ona pristaje na to.stan je sređen i useljiv od 1.6.Međuvremenu ona seli u zagreb sa novim partnerom kojev je upozala na lječenju i uredno svaki mjesec dobiva dogovoreni mjesecni iznos.ponekad i dva puta mjesecno jer je potrosila i jer je skup zivot u zg.(njene rijeci).

Dobivanu poziv na ročište 16.9.e sad se ona dvoumi,da ce odbiti sporazumni da on oce nju privarit da ona zaslužune vise para(ostalo je jos za platiti oko 6000 kn od iznosa dogovorenog u j.bilježnika.

Da napomenem da djeca žive s njim u istoj kuči on se brinuo o njima svo ovo vrijeme.

Covjek je lud vise.Sta da radi,kako da rijesi kvu dramu. Svaki savjet je dobrodošao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija