Jump to content

Porodiljni nakon isteka ugovora na određeno vrijeme


pile123

Preporučene objave

Molim pomoć - Imam nekoliko pitanja vezanih za malo kompliciranu situaciju. Trenutno imam ugovor na određeno vrijeme koji ističe s povratkom kolegice s porodiljnog (navedeno je u ugovoru da moj ugovor vrijedi do trenutka kada se xy vrati na radno mjesto). Ta osoba planira odmah uzeti godišnji odmor - ulazi li to razdoblje u moj ugovor ili mi prestaje s trenutkom kada se ona vrati i pokrene svoj godišnji?

Dalje - ja sam trenutno trudna i planiram od idućeg tjedna otvoriti bolovanje zbog komplikacija u trudnoći (porodiljni dopust) koji bi trebao trajati do 45 dana do poroda, a onda nakon toga otvaram rodiljni. Pitanje je - što se događa u trenutku kada istekne moj ugovor na određeno vrijeme, odnosno od tog trenutka do početka rodiljnog dopusta? Jer po mom uzračunu postojat će 'rupa' od mjesec dana. Što radim u tom razdoblju - prijavljujem se na burzu ili je to nemoguće za vrijeme porodiljnog? Kome nosim doznake za taj mjesec? Zbunjena sam i zaista mi nije jasno kakav će moj status biti.... Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija