Jump to content

Ovrha zaštićenih sredstava


ivana775

Preporučene objave

Molila bih savjet. Muž ima blokadu svih računa i dio plaće dobiva na zaštićeni račun otvoren preko FINE. No, svakih par mjeseci kada dođe podići plaću u banci mu kažu da mu je i zaštićeni dio plaće 'pojela' ovrha. Upute ga u FINU, a tamo mu kažu da je problem u banci i tako u krug. Rekli su mu da povrat zaštićenih sredstava koja su misteriozno ovršena nije moguć.

 

Kako je to moguće i kome da se obrati kako se to ne bi više događalo? Banka koja mu je blokirala račun ne pristaje na nagodbu da otplaćuje mjesečno barem dio sredstava kako bi smanjivao dug.

Pristali su jedino na nemoguću cifru koju jednostavno nismo u stanju plaćati dok je pod ovrhom, jer je iznos veći od onoga kojega treba dobiti zaštićenim djelom.

 

Ne bježimo od plaćanja onoga što smo dužni, spletom nesretnih okolnosti i naše nepromišljenosti došli smo u ovu situaciju. Pokušavamo se nekako dogovoriti i platiti dugove, ali čini mi se da je to nemoguće jer bankama je očito u cilju rastezati to što duže i naplaćivati dodatne kamate i troškove.

 

Hvala unaprijed na svim savjetima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija