Jump to content

Informacija oko kazne


BorisZg

Preporučene objave

Pozdrav,

Radi se o tome da sam dobio opomenu od prekršajnog suda za iznos 333,30 kn što tvrde da je ostalo neplaćeno od prvobitnog iznosa 1000 kn kazne koju sam dobio vezano za ČL. 45. ST. 4 zakon o sigurnosti prometa na cestama. Ja sam nakon što su nam odbijene žalbe platio sve što su mi rekli, bio sam tamo osobno i rekli su da 2/3 potrebno platiti jer sam plaćao unutar roka od 15 dana. Sada tvrde da je taj rok tekao od 28.08.2013., a ne od primitka odgovora zadnje žalbe jer je žalba bila neosnovana ili nešto slično. Ja nemam sve papire više jer sam mislio da je to riješeno, ali sam bio osobno na sudu gdje su mi oni izračunali da je potrebno 2/3 platiti jer sam unutar roka.

Molim Vas ako bi me mogli savjetovati po ovom pitanju jer sa prekršajnog suda dobivam različite informacije te ne želim plaćati što nije potrebno.

Jučer sam bio na sudu rekli su mi da bi to bilo potrebno platiti, da će poslati na provjeru nekome, ali da će se to vratiti odbijeno gotovo sigurno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija