carthago objavljeno: 12. listopad 2014. Dijeli objavljeno: 12. listopad 2014. Zanima me je li doista moguće, i ako jest, na koji način se pokreće postupak premještaja državnog službenika iz državne u javnu službu na njegov zahtjev. Službenik bi se na vlastiti zahtjev premjestio s radnog mjesta pročelnika Odjela (Uprave, Ministarstva) na mjesto ranga višeg stručnog savjetnika u Javnoj ustanovi čiji osnivač je Županija, a zbog boljih radnih uvjeta. Prema Pravilniku o unutarnjem ustrojstvu i načinu radu spomenute Javne ustanove broj predviđenih izvršitelja daleko premašuje broj trenutno zaposlenih, tj. ima više no jedno slobodno radno mjesto (7), te postoji uzajamna motiviranost za premještaj. Molim vas objasnite mi tko i kako pokreće postupak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 12. listopad 2014. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2014. Predajte zahtjev čelniku tijela, obrazložite ga pa nek se on s tom problematikom igra. A kako to u praksi funkcionira iznimno me zanima pa Vas molim da nam javite što se dogodilo, naime novinski su članci nakon nekakvih obećanja poslije ideja iznesenih na nekakvim konferencijama jedno, a praksa je vidjet ćete nešto drugo. Sretno i javite se. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
carthago odgovoreno: 12. listopad 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2014. Hvala vam lijepo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.