Jump to content

premještaj državnog službenika iz državne u javnu službu na njegov zahtjev

carthago
 Dijeli

Preporučene objave

Zanima me je li doista moguće, i ako jest, na koji način se pokreće postupak premještaja državnog službenika iz državne u javnu službu na njegov zahtjev.

Službenik bi se na vlastiti zahtjev premjestio s radnog mjesta pročelnika Odjela (Uprave, Ministarstva) na mjesto ranga višeg stručnog savjetnika u Javnoj ustanovi čiji osnivač je Županija, a zbog boljih radnih uvjeta.

Prema Pravilniku o unutarnjem ustrojstvu i načinu radu spomenute Javne ustanove broj predviđenih izvršitelja daleko premašuje broj trenutno zaposlenih, tj. ima više no jedno slobodno radno mjesto (7), te postoji uzajamna motiviranost za premještaj.

Molim vas objasnite mi tko i kako pokreće postupak.

Dijeli na drugim stranicama

Predajte zahtjev čelniku tijela, obrazložite ga pa nek se on s tom problematikom igra. A kako to u praksi funkcionira iznimno me zanima pa Vas molim da nam javite što se dogodilo, naime novinski su članci nakon nekakvih obećanja poslije ideja iznesenih na nekakvim konferencijama jedno, a praksa je vidjet ćete nešto drugo.

Sretno i javite se.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

Dijeli

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija