Jump to content

svačije i ničije?


žabarusica

Preporučene objave

Naime, vlasnik sam stana koji je otkupljen i zemljište ispred stambene zgrade je u vlasništvu pravne osobe od kojih smo dobili pravo otkupa stanova. Uz zgradu,tik do moga stana, je susjed izgradio sebi stan (na divlje,u postupku legalizacije, stigla mu je kazna sto znači da je odobreno?)

godinama se ispred mog prozora parkiralo i prolazilo (preko 20) što sam sada odlučila promijeniti. Parking smo odlučili pomaknuti od zgrade tj. od dosadašnjeg mjesta 2 metra više( napominjem da ništa nije bilo uređeno samo utabana staza od automobila) na što se susjed pobunio i tražio svoje pravo jer je on tu preko 30 god! Molim vas ,ako je moguće, objasniti mi da li ja imam prvenstvo prava prolaza s obzirom da sam ja ipak vlasnik stana u navedenoj nekretnini ili? bitno je napomenuti da sam ja vlasnik i susjednog stana u zgradi( zgrada stoji vodoravno i stanovi su jedan do drugog, nema katova ,samo prizemlje) te da susjed ima prolaz i sa druge strane kuće a da ne pričam da je zaposjeo neovlašteno i zemljište koje je ogradio žicom te da od mene traži parking, jer kako je rekao kuda će on prolaziti! sve navedeno se odnosi na zemljište koje je točno u ravnini zidova moga stana!:azdaja::azdaja:

Puuuuno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija