David_pu objavljeno: 13. listopad 2014. Dijeli objavljeno: 13. listopad 2014. Poštovani svi, molio bih odgovore na nekoliko pitanja vezana za naslov teme. Imam dva stana koje preko sezone iznajmljujem turistima a preko zime podstanarima. Preko sezone mi stanove bukira agencija a podstanare preko zime nalazim sam. Uredno ispunjavam sve obaveze te plačam sva davanja koja me slijede. Osnovao bi jdoo te izdavao stanove preko istog. Zanima me sljedeće: Dali bi stanovi morali biti u vlasništvu jdoo-a? Dali mi i dalje može agencija bukirati preko sezone? Dali mogu biti zaposlen u državnoj firmi a paralelno biti direktor svoje firme te koja su davanja u tom slučaju? Dali mi je potrebna određena stručna sprema ili kvalifikacija za navedenu djelatnost? I zadnje pitanje je pitanje koje muči sve ljude koji razmišljaju upustiti se u poduzetničke vode: Dali se to isplati?? Unaprijed se ispričavam ako sam otvorio temu koja već postoji i ako nisam naveo neke bitnije činjenice koje su potrebne za odgovore na moja postavljena pitanja. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frenki zg odgovoreno: 5. studeni 2014. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2014. To vam se nikako ne isplati ! PDV+POREZ NA DOBIT, RAZNI PRIREZI,DOPRINOSI, itd/. Plus toga svoju nekretninu morate iznajmiti svom drustvu,i po tome ugovoru kao fiz. Osoba morate placati porez,,,,,evo, u kratko sam vam objasnio samo dio problema koji bi imali .! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.