Jump to content

Točna adresa tuženika


vrapce71

Preporučene objave

Molim pravnu pomoć zadolje navedeno:

 

Radio sam kod tuženika,nije me prijavio,isplatio plaću....prijavio ga Inspektoratu,podnio sudsku tužbu(07/2014)....sve kako treba.

Tuženik je bio registriran na određenoj adresi i tamo je i fizički djelovao,sve do određenog datuma gdje se preselio na novu lokaciju i na toj lokaciji otvorio još jednu firmu(direktor firme tuženika i nove firme je ista osoba).Na toj novoj lokaciji je registrirana nova firma,ali na njoj djeluju obje firme.

Predavajući sudsku tužbu na Općinskom sudu u papirima sam prijavio adresu tuženika na koju je i registriran(na onu s koje se odselio,ali nikome to nije prijavio).

Dolazi mi početkom 9.mjeseca dopis od sutkinje kako se s prijavljene adrese tuženika vraća dostava(primjerak moje tužbe pretpostavljam) s naznakom "nepoznat".

Šaljem sudu s povratnicom novu adresu i kopiju obavljenog nadzora od strane Inspektorata upravo na toj novoj adresi(Inspektorat je i podnio već optužni prijedlog),a uz novu adresu sam poslao i privatnu adresu direktora firme tuženika i nove firme.Potrudio se pa sam im poslao i ispise iz Poslovne Hrvatske gdje se vide poveznice obje firme(tuženik je 100% vlasnik nove firme s istim direktorom koji je zapravo vlasnik firme tuženika).I bio sam uvjeren da sam apsolutno sve napravio što sam mogao...i trebao.

Kad,dolazi mi prije pet dana opet dopis od suda da i s nove adrese koju sam dao,vraća se dostava s naznakom "nepoznat".I traže da im u roku 15 dana dostavim točnu adresu tuženika,inače će u protivnom moja tužba biti odbačena kao neuredna.

I ne mogu vjerovati što mi se događa.Pa kako da ja utječem na direktora te firme tuženika i samu firmu,ako oni svjesno ne žele preuzeti dostavljenu poštu jer upravo znaju o čemu je riječ pa ne žele preuzeti.

Zar sud po zakonu,ako tuženik ne želi ni na koji način preuzeti dostavu s registrirane adrese,ne stavlja na oglasnu ploču rješenje u moju korist..ili kako to već ide.

I sad jednostavno ne znam što napisati sudu u novom dopisu...dao sam im sve podatke koje sam imao i znao....

Glede toga,molim nekoga zapravni savjet,što dalje....

Unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija