Jump to content

"rasknjižena" već uknjižena nekretnina


epetium

Preporučene objave

nekretnina je uknjižena pred najmanje 10 godina - izvadak iz zemljišnih knjiga je dokaz o tome ..u ravnju 2014. nalazim u poštanskom sandućiću rješenje Županijskog suda uZagrebu-kao drugostupnjako-gdje stoji da se "odbija prijedlog za upis nekretnine jer nije bio dostavljen dokument..." Taj dokument koji se navodi dostavljen je pred 13 godina o čemu je zemljišno-knjižni odjel Opićnskog građanskog suda u Zagrebu izdao potvrdu svojim četvrtastim štambiljem koji se koristi kod zaprimanja prijedloga za upis, dostave dokumentacije islično. U tom je štambilju naveden i datum zaprimanja. Tri puta sam pisanim putem zatražila očitovanje predsjednice ZK suda ali nema odgovora... Imam sve potrebne dokumente (sve javne isprave),,,,,Da li mogu od Općinskog građanskog suda tražiti utvrđenje da sam dosjelošću stekla vlasništvo na legalno kupljenoj i uknjiženoj nekretnini koja je lažno prikazana od strane ZK suda(bez obzira na razloge)--kako bih na najbrži način riješila ovu situaciju.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana !

Moguće je da se vodio sudski postupak -brisovna tužba .Tako ono što je uknjiženo smatra se istinitim dok se ne dokaže suprotno .,te se novom odlukom suda briše .

 

Pitanje je na temelju čega ste se uknjižili i pitanje je na temelju čega Vas sud briše .

 

Vašu dokumentaciju treba pregledati pravno educirana osoba koja će Vas potom uputiti

da li ima smisla poduzimati neke procesne radnje ili ne .

Osim toga ako se vodio sudski postupak tada ste Vi informirani i imali ste pravo ulagati žalbu itd.,jer nije moguće da Vas je netko samo tako brisao .Ako se to ipak dogodilo bez da ste Vi bili informirani tada imate pravo zahtjevati povrat u prijašnje stanje .Za sve to Vam treba stručna pomoć.

 

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija