dani1 objavljeno: 30. listopad 2014. Dijeli objavljeno: 30. listopad 2014. Pozdrav, mama mi ima zakazano ročište na sudu zbog ovrhe za vodu , a na koju je napravljen prigovor. E kako ja želim ići na to ročište i zastupati mamu ( živimo na istoj adresi za koju je i došlo rješenje o ovrsi), molimo info da li je to moguće i ako da , da li mama mi mora dati neku punomoć i da li se ona mora ovjeriti kod bilježnika hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 30. listopad 2014. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2014. Moguće je sukladno čl. 89a. st. 3. ZPP-a. Punomoć vam može dati u pisanom obliku, a može jednostavno i usmeno na zapisnik kod suda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 30. listopad 2014. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2014. Nije potreba ovjera kod bilježnika, ali sudac može zatražiti ovjeru ako ocijeni da je potrebno. Neće zbog toga prekinuti postupak, ovjeru punomoći na njegov zahtjev možete obaviti i naknadno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dani1 odgovoreno: 30. listopad 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2014. što to znači da i ona mora doći na sud,,ja sam mislila da mi potpiše punomoć i da ja sama idem na sud Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 31. listopad 2014. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2014. Može vam vlastoručno potpisati neovjerenu punomoć. Ako sudac zatraži ovjeru (to je više teoretska mogućnost, najčešće za to nema potrebe) onda će punomoć trebati ovjeriti kod javnog bilježnika ili će mama morati doći na sud. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.